Loc de joaca Bucuresti

De indata ce pasesti in West Plaza Kids Land vei vedea ce il face atat de special si unic. E o „Tara a Minunilor” pentru toti copiii. O multime de jocuri si jucarii pentru fetite si baietei, si un personal atent, grijuliu si pregatit. Un loc de joaca plin de energie si farmec, culoare si magie, unde toate personajele basmelor s-au reunit. Iar tu, drag parinte, poti sta linistit si convins, copilul va fi in siguranta.

 De ce sa alegi West Plaza Kids Land ?

Copilul tau sigur vrea sa-si tina petrecerea la West Plaza Kids Land!   West Plaza Kids Land    Este cel mai la moda loc de joaca din Bucuresti.   West Plaza Kids Land    Are cele mai moderne si diversificate dotari si jocuri din Bucuresti:

Are cele mai moderne si diversificate activitati si jocuri originale din Bucuresti: peste 10 activitati diferite incluzand peste 100 de jocuri originale. Spatiu modern separat , dedicat numai parintilor.    Loc de servire a mesei , bucatarie complet utilata cu aparatura si vesela.  Personal calificat , cu studii superioare de specialitate , dedicat petrecerilor aniversare pentru copii. Oferta diversificata, preturi mici adaptate cerintelor fiecarei petreceri aniversare.